Home / Cursuri

Cursuri

Cursul de Apiterapie prin Internet
Cursul de Apiterapie prin Internet, in limba romana, se adreseaza tuturor celor care lucreaza in domeniul sanatatii, in special medicilor (medicina umana si veterinara), dentistilor, farmacistilor, biochimistilor, biologilor si asistentilor medicali.
Structura Cursului (100 de lectii in trei nivele) acopera toate cunostintele de baza din domeniul Apiterapiei: originea, compozitia, caracteristicile, proprietatile, indicatiile, contra-indicatiile, administrarea tuturor celor noua produse apicole principale utilizate medicinal (polenul, pastura, veninul de albine, mierea, mierea de mana, propolisul, ceara de albine, laptisorul de matca si Apilarnilul).
In partea a treia a Cursului se discuta in detaliu inclusiv despre preparatele si produsele comerciale existente pe piata romana si internationala si de asemenea despre Apiterapia in diverse afectiuni. Totul se desfasoara cu ajutorul Internetului si E-mail-ului, de aceea exista o foarte mare flexibilitate in derularea acestui Curs.

In Romania exista din fericire un foarte bun suport oficial al Apiterapiei prin existenta in cadrul Ministerului Sanatatii (Centrul National de Perfectionare in Domeniul Sanitar) a unui Curs oficial pentru acordarea Competentei / Atestatului /Specializarii in Api-fitoterapie.

Important ! Acest Curs are din punct de vedere oficial doar o valoare curiculara si nu sta la baza acordarii dreptului de practica in domeniul Api-Fitoterapiei! Daca sunteti medic si daca intentionati sa va dedicati cu maxima seriozitate si pasiune acestui minunat domeniu al terapiei umane si animale va recomandam, in modul cel mai calduros, sa va adresati direct Ministerului Sanatatii (Centrul National de Pregatire in Domeniul Sanitar) pentru a va completa pregatirea in acest domeniu, a obtine atestatul si apoi toate drepturile (si indatoririle !) care decurg din acestea.

In Romania doar medicii cu atestat in Api-Fito-Aromoterapie au dreptul de a practica, legal, Apiterapia.
Pentru mai multe detalii ne puteti contacta prin Pagina de Contact a acestui site.