Formular de Inscriere pt. Speakeri

Numele si prenumele

Data nasterii

CNP:

Specialitatea:

Gradul profesional:

Locul de munca:

Important ! Medicii umani vor fi creditati cu 13 credite E.M.C. pentru participarea la Congres si cu 6 credite de EMC pt. participarea la Atelierul post-Congres (cf. deciziei nr. 7680 din 22 oct. 2015 a Colegiului Medicilor din Romania).

Sunt inscris(a) in Soc. Romana dxe Apiterapie (S.R.A.):
DaNu

Adresa:

E-mail:

Telefon:

Important ! Lectorii sunt scutiti de taxa de Congres !

Am platit Cotizatia S.R.A. pe 2015 (100 lei/pers. fizica; 200 lei pt pers juridice):

Va rugam sa completati numele asa cum este inscris in certificatul dv. de nastere (si folosind literele cu sedile), spre a va putea fi completate corect ecusonul si certificatul de participare.
Pentru a castiga timp util, va rugam de asemenea sa va scanati cartea de identitate sau pasaportul si apoi sa il atasati cu ajutorul butonului de mai jos "Choose file"

Cod de securitate
captcha

Introduceti codul


 

Daca sunteti Medic sau Farmacist si doriti sa primiti credite EMC sau EFC va rugam sa ne comunicati specialitatea si gradul dv. profesional, CNP-ul si, pt. a nu face nici un fel de greseala in scrierea certificatului dv. de participare, sa ne trimiteti si o copie color dupa cartea dv. de identitate.

Medicii vor primi 13 credite EMC pt. participarea la Congres (30 oct. – 01 noiembrie 2015) si 6 credite EMC pt. participarea la Atelierele practice (02 noiembrie 2015) , conform Deciziei 7680 din 22 oct. 2015 a Departamentului Profesional-Stiintific al Colegiului Medicilor din Romania.

Farmacistii vor primi 24 ore de Educatie Farmaceutica Continua pt. participarea la Congres + Atelierele practice , in perioada 30 octombrie-02 noiembrie, conform Deciziei 485 din 02 oct. 2015 a Comisiei Profesional-Stiintifice a Colegiului Farmacistilor din Romania.


Revenire la pagina congresului