Sinuzita cronica

Te salut , Stefan ,

Am vazut  interviul  dat  la Prima TV  si  am urmarit cu atentie  cele  16  minute si 30 sec ale filmului postat pe Youtube.   Am dat Share  la film pe pagina mea,  din considerente  pe care le stii deja  (apreciere, respect, mandrie).
M-am bucurat  cand ai  facut  referire la  inhalatiile de aburi  cu tinctura de propolis si la sauna.  In timpul vacantei de o saptamana, cu familia, la Izvoare, aici in jud Harghita, am  facut 6  sedinte de sauna, toate cu tinctura de propolis in apa care se arunca pe carbunii incinsi. Parfumul propolisului, aburul fierbinte, dusurile reci intre doua sedinte de sauna, au facut minuni.
Somn  lung si odihnitor, fara sforait, cu sinusurile curate de mucus, o stare de bine generala, au fost recompensa vacantei planificate timp de un an de zile cu familia.
Am prins perioada caderilor de stele (Perseide) si am dormit afara doua nopti, sub cerul senin plin de  stele. Experienta  somnului    sub cerul plin de stele este speciala si o recomand cu caldura, daca o sa prinzi ocazia.
Incarcat bateriile bine si de acuma la lupta cu viata si cu virusurile de toate felurile.
Nu stiu daca ti-am povestit  (ca am  tot vorbit  multe  in perioada cat ai fost la Ciuc) dar anul trecut, cand era plandemia in floare,   foloseam un atomizor de  tinctura de propolis cu care imi  dadeam  aerosoli in gura si inspiram profund aerul  cu aerosoli.
Tineam respiratia vreo 10 sec apoi expiram lent aerul.
Sunt convins ca plamanii mei erau protejati in acest fel de atacul virusurilor si am recomandat familiei sa faca la fel.
Recent am  gasit la un apicultor (de unde am cumparat polen crud si miere polifolora) si ceara de propolis.  Am comparat 1 kg  (300 lei) si acuma am pus la macerat cu alcool de 96 grade.
Dupa ce  se termina  perioada de macerare/extragere  a propolisului in alcool o sa filtrez tinctura si o sa folosim, cu dramuire,  medicamentul.
Seara buna, sanatate tie si familiei, sa ne auzim/vedem cu bine!
Cu drag, MB